Pusat Produk

tombol pintar 4 tombol tanpa tombol Remote tombol 433 MHz tombol AES 7953 chip kanggo Renault Clio III sawise tombol 2013

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

4 tombol Car Smart System 434mhz pcf7953 hitag AES chip kanggo renault clio 4 tombol aksesoris sawise 2013

Kondisi: 100% Anyar
Tombol: 4 Tombol
Kunci Kosong: Ya
Frekuensi: 433Mhz FSK
Kripik: 4A Hitag AES - pcf7953M
Papan Elektronik: Ya
Batere: ORA
7953 chip XTT;
FSK 434MHz;
Agul-agul VA2;
Logo Perak;
Keyless Go;

fitur: kertu Remote tanpa tombol
fitur khusus: sawise 2013 karo chip 7953 / chip Aag AES
fitur 2: kertu renault key Remote tanpa tombol
fitur 3: gunakake program avdi To
fitur 4: sawise pasar
fitur 5: chip ing njero chip Hitag AES 7953XTT

Kanggo model mobil:

Kanggo Renault Clio IV;
Kanggo 2009-2015 Kanggo Clio IV
Kanggo 2013-2017 Kanggo Captur
kanggo kertu clio renault Koleos
Kanggo Renault Clio IV Captur Passive Keyless Go
Kertu Kunci Mobil Kanggo Renault Clio IV ,kunci renault kanggo Clio IIII,Tombol Smart Remote, renault clio 4 tombol,renault aes tombol hitag

Cathetan Penting:
1. Sampeyan kudu menyang toko lokal utawa toko Tukang Kunci kanggo ngethok tombol lan program ing mobil sampeyan, Tukang Kunci kudu ngisi luwih sithik tinimbang Dealer.
2.Pesthekake manawa kunci sampeyan pancen padha karo kita, yen sampeyan ora yakin, kirim foto kunci asli menyang konfirmasi, kita bakal mbantu tuku kunci sing bener.

Kita nyedhiyakake kabeh jinis kunci mobil:

FOR BMW / FOR Acura / FOR Alfa / FOR Audi / FOR Benz / FOR BMW / FOR Buick / FOR Cadillac / FOR Chevrolet / FOR Holden / FOR Chrysler / FOR Citroen / FOR Ford / FOR Fiat / FOR GM / FOR Honda / FOR Hyundai / FOR Kia / FOR Landrover / FOR Lexus / FOR Mazda / FOR Maserati / FOR Mitsubishi / FOR Nissan / FOR opel / FOR peugeot / FOR Porsche / FOR Renault / FOR SAAB / FOR Subaru / FOR Suzuki / FOR Volvo / FOR Toyota / FOR VW

Proses pesenan

Registha akun liwat email - Mlebu - Tambah item kanthi jumlah ing kranjang - Kirim (priksa) - Pilih salesman

Layanan kita

1.Kami nyediakake macem-macem jinis kunci mobil, chip transponder, programer kunci, alat tukang kunci, lsp.
2. Sembarang takon bakal dijawab sajrone 24 jam. Yen ora ana sing mangsuli sampeyan kanthi online, tinggalake pesen.
3. Saben barang bakal dites sadurunge dikirim menyang pelanggan, sampeyan bisa uga nyoba nyoba kanggo nyoba kualitas uga.
4. Yen sampeyan duwe kuatir utawa kebingungan babagan produk, hubungi sampeyan, kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

FAQ

Q1. Kepiye cara entuk rega karo barang sing kasengsem?
A: Mangga tindakake langkah ing ngisor iki, sampeyan bakal nampa kuotasi.
Registha akun liwat email - Mlebu - Tambah item kanthi jumlah ing kranjang - Kirim (priksa) - Pilih salesman

Q2. Kepiye cara mbayar?
A: Kita nampa Paypal / Western Union / TT, mohon informasi sawise sampeyan mbayar, banjur bisa ngatur bingkisan kanthi tepat wektu.

Q3. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Umume, sajrone 3-5 dina kerja sawise nampa pembayaran.

Q4. Apa aku njaluk conto kanggo nyoba kualitas dhisik?
A: Pesenan conto uga dihargai. Biasane, kita bisa nyedhiyakake conto yen wis nyedhiyakake, nanging pelanggan kudu mbayar biaya conto lan biaya kurir.

Q5. Apa aku bisa ijolan produk yen aku ora bisa kerja ing negara kita?
A: Ya, nanging kabeh barang sing dibalekake kudu ana ing kondisi asli, lan pelanggan kudu tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman bali.

Pengepakan & Pengiriman

Kita nggawa barang ing karton coklat, kabeh produk bakal dikemas sadurunge dikirim.
Kita bisa ngirim kanthi

kontak

Kita minangka perusahaan grosir profesional ing saindenging jagad kanthi pabrik dhewe sing ana ing China. We sumber ing

Produk Tukang Kunci kaya alat Tukang Kunci, Kosong Kunci, Alat Remote Fob, Alat Kunci lan Otomatis lsp. Nawakake banget

layanan pelanggan lan kredit sing andal yaiku prinsip lan Tujuan kita. Kita pengin kerja sama karo

pelanggan saka World Wide.








  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita