Pusat Produk

  • For Buick smart keyless remote key with 315MHZ with id 46 chip. 2;3;3+1button key

    Kanggo tombol remot tombol tanpa kunci Buick kanthi 315MHZ kanthi chip id 46. 2; 3; 3 + 1 tombol tombol

    Kanggo tombol remot tombol tanpa kunci Buick kanthi 315MHZ kanthi chip id 46. 2; 3; 3 + 1 tombol Tombol, pilih cangkang tombol sing sampeyan butuhake Warna: Minangka gambar Tombol: 2/3/4 Tombol Kosong: Ya (Blade HU100) Frekuensi: 315 / 433mhz Chip Transponder: Ya ID46-7941 Elektronik / Batere tanpa kunci: Ya Ukuran Kasus: 6.3cmx3.5cm (LxW) Ukuran Blade: 4.0cm Bobot: 50g Fit: Kanggo Chevrolet Cruze 2008+ Kanggo Chevrolet Aveo 2011+ Kanggo Chevrolet Orlando 2011+ Lan model liyane kanthi spesifikasi kunci sing padha kosong ...