Pusat Produk

  • Flip Remote Smart Car Key ID7944 Chip 315MHZ 433MHZ 868MHZ  for BMW CAS2 1 3 5 6 Series X5 HU92 Uncut Blade

    Flip Remote Smart Car Key ID7944 Chip 315MHZ 433MHZ 868MHZ kanggo BMW CAS2 1 3 5 6 Series X5 HU92 Uncut Blade

    Fob Key Smart Remote Flip kanggo BMW CAS2 1 3 5 6 Series X5 ID7944 Chip 315MHZ 433MHZ 868MHZ HU92 Tipe Blade Ora Dipotong: Tombol Remote: 4 Tombol Chip Transponder: PCF7946 Elektronik / Baterai: Ya Frekuensi: 315/433/868 MHZ Kompatibel karo : Kanggo 1 3 5 6 Seri Kanggo proses Pesenan CAS2 Registha akun liwat email - Mlebu - Tambah item kanthi jumlah ing kranjang - Kirim (priksa) - Pilih salesman Layanan 1. Iki nyedhiyakake macem-macem jinis kunci mobil , chip transponder ...
  • EWS Sytem Car Remote Key for BMW E38 E39 E46 X3 X5 Z3 Z4 1/3/5/7 Series 315/433MHz ID44 pcf7935Chip

    Kunci Remote EWS Sytem Mobil kanggo BMW E38 E39 E46 X3 X5 Z3 Z4 1/3/5/7 Seri 315 / 433MHz ID44 pcf7935Chip

      Tombol: 3 Tombol (Kunci / Mbukak kunci / Trunck) Blank Kunci: Ya (HU92 / HU58) agul-agul Transponder: ID44 (7935) Papan Elektronik: Ya Baterai: Ya Frekuensi: 315MHz utawa 433MHz Instruksi frekuensi sing bisa diganti: Mangga pencet tombol "bukak kunci" terus-terusan , banjur pencet tombol "trunk" kaping 5. Frekuensi kasebut bisa diganti antara 315mhz abd 433Mhz. Fungsi iki mbantu sampeyan ngirit dhuwit ing saham. Fitment: 1998-2005 kanggo BMW 3 5 7 Series 1998-2005 kanggo BMW X5 Z3 Z4 2001-2004 01 02 03 04 kanggo BMW 330 ...
  • CAS2 System Car Remote Key for BMW 3/5 7 Series 315/434/868 Mhz with ID46-7945 Chip HU58 HU92 Blade

    Kunci Remote Sistem CAS2 Mobil kanggo BMW 3/5 7 Series 315/434/868 Mhz kanthi Chip ID46-7945 Chip HU58 HU92

    Tombol: 3 Tombol (Kunci / Mbukak kunci / Trunck) Kosong Kunci: Ya (HU92 / hu58) Transponder: ID44-7942; ID46-pcf7945 (7953) Papan Elektronik: Ya Baterai: ya Frekuensi: 315/433 / 868Mhz Fitment: 1998-2006 kanggo 3 Series (E46) 1996-2003 kanggo 5 Series (E39) 2004-2005 kanggo 5 Series (E60) 2004 -2005 kanggo 6 Series (E63 / E64) 1994-2002 kanggo 7 Series (E38) 2004-2010 kanggo X3 (E83) 1999-2006 kanggo X5 (E53) 2001-2002 kanggo Z3 (E36) 2003-2008 kanggo Z4 (E85 ) 2000-2003 kanggo Z8 (E52) Proses pesenan Registri akun dening emai ...
  • 3 Button Remote Key 315/434mhz for BMW Z3 E31 E32 E34 E36 E38 E39 E46 Z3i HU58/HU92 Key

    3 Tombol Remote Tombol 315 / 434mhz kanggo BMW Z3 E31 E32 E34 E36 E38 E39 E46 Z3i HU58 / HU92 Kunci

    Tombol Remote Tombol Remote 3 kanggo BMW Z3 E31 E32 E34 E36 E38 E39 E46 Z3i HU58 / HU92 Tombol Kunci: 3 Tombol (Kunci / Mbukak kunci / Trunck) Kosong Kunci: Ya (HU92) Transponder: ora ana Papan Elektronik: Ya Baterai: Ya Frekuensi: 315MHz / 434mhz Fitment: kanggo E31 E32 E34 E36 E38 E39 E46 Z3 Lan model liyane kanthi spesifikasi kunci kosong uga wadhah batere sing dicantumake ing bagean ing ngisor iki… Proses pesenan Registhi akun liwat email - Mlebu - Tambah item kanthi jumlah kranjang - Kirim (priksa) - ...
  • 3 Button Remote Key  315/434/868MHZ pcf7945 chip CAS3 3+ for BMW 3/5 Series X1 X6 Z4

    3 Tombol Remote Tombol 315/434 / 868MHZ pcf7945 chip CAS3 3+ kanggo BMW 3/5 Series X1 X6 Z4

     3 Tombol Remote Tombol 315/434 / 868MHZ pcf7945 chip CAS3 3+ kanggo BMW 3/5 Series X1 X6 Z4 Tombol: 3 tombol Frekuensi: 315LP / 315/433 / 868MHz (pls pilih sing bener sing dibutuhake) Chip transponder: chip pcf7945 Blade: agul-agul HU92 Kompatibel karo (kanggo referensi): 2007-2013 X5 (E70) 2008-2013 X6 (E71 / E72) 2009-2013 Z4 (E89) 2008-2013 1 Series (E82 / 88) 2005-2011 3 Series ( E90 / 91) 2007-2013 3 Series (E92 / 93) 2006-2010 5 Series (E60 / 61) 2006-2010 6 Series (E63 / 64) 2002-2009 ...
  • 4 button Smart Remote Key KeylessGo 315/433/868Mhz pcf7953 chip for BMW CAS4 F Platform 5 7 Series with hu92 blade

    4 tombol Smart Remote Key KeylessGo 315/433 / 868Mhz chip pcf7953 kanggo BMW CAS4 F Platform 5 7 Series kanthi pisau hu92

    Tombol: 4 Tombol Kosong Kunci: Ya Frekuensi: 868 / 315Mhz / 433mhz Chip Pilihan: ID46-pcf7945 FCCID: KR55WK49863 Papan Elektronik: Ya. Fitment: 2010-2013 BMW 550i GT 2010-2013 BMW 550i GT xDrive 2011-2013 BMW X3 2011-2013 BMW 535i 2011-2013 BMW 528i 2011-2013 BMW 535i GT xDrive Lan model liyane kanthi spesifikasi kunci kosong lan wadhah batere didhaptar ing ngisor iki… Cathetan Penting: Mangga dipriksa lan priksa manawa remot sampeyan nggunakake pemancar lan chip sing padha karo Barang ...
  • keyless Remote Car Key 4 Button 315/433/868MHz PCF7953 for BMW CAS4 CAS4+ FEM smart key

    Tombol Mobil Remote Key 4 Tombol 315/433 / 868MHz PCF7953 kanggo BMW CAS4 CAS4 + kunci pintar

    Tombol Smart 3/4 pcf7953 315mhz 433mhz 868MHZ Tombol Remote Keyless Entry kanggo BMW F CAS4 5 7 Series X5 X6 2014 2015 2016 Keterangan Barang: Tombol: 3/4 Tombol Kosong: Ya Frekuensi: 315Mhz / 434Mhz / 868Mhz Chip: pcf7953P Elektronik Papan: Ya Produsen: Ora Baterai Asli: Mung pengiriman standar aliorot utawa Singapura Pengiriman sing bisa nawakake Batere bebarengan. Fitment: 1 Series F20 / F21 2011-2017 2 Series F22 / F23 / F45 / F46 2014-2017 3 Series / GT F34 / F35 2012-2017 4 Series F30 / F31 / F32 / F ...
  • 3 Button 315/433MHZ remote key for BMW EWS 325 330 318 525 530 540 E38 E39 E46 M5 X3 X5 HU92 HU58 ID44/ PCF7935 CHIP

    3 Tombol jarak jauh 315 / 433MHZ kanggo BMW EWS 325 330 318 525 530 540 E38 E39 E46 M5 X3 X5 HU92 HU58 ID44 / PCF7935 CHIP

    Flip modifikasi 3 Tombol 315MHZ 433MHZ tombol remot kanggo Frekuensi BMW EWS: 315mhz / 433mhz Chip transponder: Chip ID44 / PCF7935 kanggo chip EWS modifikasi tombol 3 tombol remot 1998-2005 kanggo 3 5 7 Series 1998-2005 kanggo X5 Z3 Z4 2001- 2004 01 02 03 04 kanggo 330 330i 2001 2002 2003 2004 2005 kanggo X5 Z3 Z4 2001-2004 kanggo 525 525i 1998-2000 kanggo X5 Z3 Z4 2003-2005 kanggo 3,5,7 SERI 2001-2004 kanggo 3 SERI 1998-1999 kanggo 3,5,7 SERI 1998-2000 kanggo 325 325i 325ci + i ci xi 2001-2004 kanggo 325 325i kanggo ...
  • original Smart Remote Car Key PCF7953P chip 315/ 433MHz For BMW MINI Cooper MINI F Series F55 F56 2014 2015 2016 2017 2018

    asli Smart Remote Car Key PCF7953P chip 315 / 433MHz Kanggo BMW MINI Cooper MINI F Series F55 F56 2014 2015 2016 2017 2018

    asli Smart Remote Car Key PCF7953P chip 315 / 433MHz Kanggo BMW MINI Cooper MINI F Series F55 F56 2014 2015 2016 2017 2018 Deskripsi Barang: Kanggo Pemilik Mobil: Cocog: 315MHz 185409-10 CN HELLA 433MHz FCC ID: NBGIDGNG1 IC: 2694A-IDGNG1 Note : Pamilik MINI Korea, pilih opsi 433MHz Korea, pilihan liyane ora bakal bisa digunakake !!! Kanggo MINI Cooper 2014 2015 2016 2017 2018 Kanggo MINI F-Series 2014 2015 2016 2017 2018 Kanggo MINI F55 2014 2015 2016 2017 2018 Kanggo MINI F56 2014 2015 2016 2017 2018 Sing ...
  • 3 Button EWS Remote Key 433MHz/315MHz for Old BMW Mini Cooper

    3 Tombol Remote EWS 433MHz / 315MHz kanggo Old BMW Mini Cooper

    3 Tombol Remote EWS 433MHz / 315MHz kanggo Frenquency BMW Mini Koper: 315Mhz / 433Mhz chip: ID44 PCF7935 Katrangan Produk: Iki minangka tombol remot 3 tombol anyar kanthi agul-agul tombol Cupronickel sing durung dipotong. Cocog karo mobil 3 5 7 X5 X3 Z4 E38 E39 E46 lan mbutuhake Tukang Kunci otomatis kanggo menehi kode chip anyar menyang sistem immo sampeyan. Tombol ora teka ...
  • 315/ 433/ 868MHz ID46 PCF7953 3 button Remote Key for BMW MINI COOPER

    315/433 / 868MHz ID46 PCF7953 3 tombol Remote Tombol kanggo BMW MINI COOPER

    Tombol: 3 Tombol (Kunci / Mbukak kunci / Batang) Kosong Kunci: Ya Frekuensi: 315Mhz / 433Mhz / 866mhz Kepiye cara ngganti 315Mhz dadi 433Mhz? gawan minangka 315Mhz, Kepiye carane ijolan dadi 433Mhz? 1. Penet terus tombol Bukak Kunci kanggo nginstal Batere, ngenteni lampu Led terus urip. (Kudu pencet terus tombol sadurunge Nginstal batere) 2. Rilis tombol Bukak kunci, pencet tombol kunci 1 kali maneh, ngenteni lampu kilat Led 2。 3. Luncurake Tombol Bukak Kunci, Pencet tombol batang kaping 2. dadi 433 mhz Pinilih ...
  • 3 buttom remote key pcf7942 chip for BMW 7 Series 730/740(E65/E66) CAS1/CAS2 315/433/868MHZ

    3 chip pcf7942 tombol remot bokong kanggo BMW 7 Series 730/740 (E65 / E66) CAS1 / CAS2 315/433 / 868MHZ

    Katrangan: 1. Barang kasebut minangka kunci jarak jauh DIY. Frekuensi315LPASK / 315FSK / 433FSK / 868MHz. 2. Produk kalebu perumahan utama, papan sirkuit, lan batere. 3. Sampeyan kudu program tombol lan ngethok agul-agul ing juru kunci otomotif sadurunge nggunakake. 4. Tombol kasebut cocog kanggo sistem CAS1 / CAS2 .Pesthekake kunci asli duwe tampilan lan frekuensi sing padha. Banjur ok kanggo tuku. Cocog kanggo: Kanggo BMW 7 SERIES 2002-2008 Proses pesenan Registri akun liwat email - Mlebu - Tambahake barang nganggo ...