Pusat Produk

Keyless Remote Smart Prox kunci 902Mhz ID49 kanggo upgrade Ford Fusion Explorer Edge Mustang 2017 2018

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

 Keyless Remote Smart Prox kunci 902Mhz ID49 kanggo upgrade Ford Fusion Explorer Edge Mustang 2017 2018 

 

Elektronik / Batere: ya
Frekuensi: 902Mhz
Kripik: ID49
ID FCC: M3N-A2C31243300
OE #: 164-R8108
Strattec C / R: 5925315

Fitment:

2017 - F450 350 Super Duty
2017-2018 - F250 Super Duty
2017-2018 - F150
2018 - Edge
2018 - Mustang
2018- Fusion
2017-2018 - Explorer

Ing kene kacathet minangka kunci panggantos aftermarket sing berkualitas kanggo ngganti tombol remot sing lawas.
Bilah kunci kudu dipotong ing dealer lokal utawa juru kunci.
Sampeyan kudu menyang toko tukang kunci lokal kanggo program uga.
Ora ana cara manual kanggo pangguna dhewe. Matur nuwun

Kita nyedhiyakake kabeh jinis kunci mobil:

FOR BMW / FOR Acura / FOR Alfa / FOR Audi / FOR Benz / FOR BMW / FOR Buick / FOR Cadillac / FOR Chevrolet / FOR Holden / FOR Chrysler / FOR Citroen / FOR Ford / FOR Fiat / FOR GM / FOR Honda / FOR Hyundai / FOR Kia / FOR Landrover / FOR Lexus / FOR Mazda / FOR Maserati / FOR Mitsubishi / FOR Nissan / FOR opel / FOR peugeot / FOR Porsche / FOR Renault / FOR SAAB / FOR Subaru / FOR Suzuki / FOR Volvo / FOR Toyota / FOR VW

 

Proses pesenan

Registha akun liwat email - Mlebu - Tambah item kanthi jumlah ing kranjang - Kirim (priksa) - Pilih salesman

Layanan kita

1.Kami nyediakake macem-macem jinis kunci mobil, chip transponder, programer kunci, alat tukang kunci, lsp.
2. Sembarang takon bakal dijawab sajrone 24 jam. Yen ora ana sing mangsuli sampeyan kanthi online, tinggalake pesen.
3. Saben barang bakal dites sadurunge dikirim menyang pelanggan, sampeyan bisa uga nyoba nyoba kanggo nyoba kualitas uga.
4. Yen sampeyan duwe kuatir utawa kebingungan babagan produk, hubungi sampeyan, kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

FAQ

Q1. Kepiye cara entuk rega karo barang sing kasengsem?
A: Mangga tindakake langkah ing ngisor iki, sampeyan bakal nampa kuotasi.
Registha akun liwat email - Mlebu - Tambah item kanthi jumlah ing kranjang - Kirim (priksa) - Pilih salesman

Q2. Kepiye cara mbayar?
A: Kita nampa Paypal / Western Union / TT, mohon informasi sawise sampeyan mbayar, banjur bisa ngatur bingkisan kanthi tepat wektu.

Q3. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Umume, sajrone 3-5 dina kerja sawise nampa pembayaran.

Q4. Apa aku njaluk conto kanggo nyoba kualitas dhisik?
A: Pesenan conto uga dihargai. Biasane, kita bisa nyedhiyakake conto yen wis nyedhiyakake, nanging pelanggan kudu mbayar biaya conto lan biaya kurir.

Q5. Apa aku bisa ijolan produk yen aku ora bisa kerja ing negara kita?
A: Ya, nanging kabeh barang sing dibalekake kudu ana ing kondisi asli, lan pelanggan kudu tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman bali.

Pengepakan & Pengiriman

Kita nggawa barang ing karton coklat, kabeh produk bakal dikemas sadurunge dikirim.
Kita bisa ngirim kanthi

 






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita