Pusat Produk

KD ZB Smart Key ZB01 ZB02 ZB03 ZB04 ZB05 ZB06 ZB10 ZB22 ZB26 ZB28 Keyless go Remote Car Key kanggo KD KD-x2

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kunci Pintar KD ZB ZB01 ZB02 ZB03 ZB04 ZB05 ZB06 ZB10 ZB22 ZB26 ZB28 Keyless go Remote Car Key kanggo KD KD-x2

Fitur:

Kondisi: 100% Anyar

Ukuran asli

Nyedhiyakake grosir

Kualitas dhuwur

Werna: Ireng

Tombol: 3 Tombol / 4 Tombol

Elektronika: YES
Batere: ORA

Cathetan: Iki tombol Smart

Gaya cerdas: Kunci Remote KDIY kanggo KD300 lan KD900 URG200 KD X2

3 tombol ZB01 tombol cerdas / 3 tombol ZB02 tombol cerdas / 3 + 1 tombol ZB02 tombol cerdas / 3 + 1 tombol ZB03 tombol cerdas / 4 + 1 tombol ZB03 tombol cerdas / 3 tombol ZB04 tombol cerdas / 4 tombol ZB04 tombol cerdas / 4 tombol Tombol cerdas ZB05 / 4 tombol ZB06 tombol cerdas / 4 + 1 tombol ZB07 tombol cerdas / 3 tombol ZB08A kunci cerdas / 3 + 1 tombol ZB08A tombol cerdas / 3 tombol ZB10-3 tombol cerdas / 5 tombol ZB10-5 tombol cerdas / 3 tombol ZB15 -3 tombol cerdas / 4 tombol ZB22-4 tombol cerdas / 5 tombol ZB22-5 kunci cerdas / 3 tombol ZB26 kunci cerdas / 3 + 1 tombol ZB26 tombol cerdas / 3 tombol ZB28 kunci cerdas /

Proses pesenan

Registha akun liwat email - Mlebu - Tambah item kanthi jumlah ing kranjang - Kirim (priksa) - Pilih salesman

Layanan kita

1.Kami nyediakake macem-macem jinis kunci mobil, chip transponder, programer kunci, alat tukang kunci, lsp.
2. Sembarang takon bakal dijawab sajrone 24 jam. Yen ora ana sing mangsuli sampeyan kanthi online, tinggalake pesen.
3. Saben barang bakal dites sadurunge dikirim menyang pelanggan, sampeyan bisa uga nyoba nyoba kanggo nyoba kualitas uga.
4. Yen sampeyan duwe kuatir utawa kebingungan babagan produk, hubungi sampeyan, kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

FAQ

Q1. Kepiye cara entuk rega karo barang sing kasengsem?
A: Mangga tindakake langkah ing ngisor iki, sampeyan bakal nampa kuotasi.
Registha akun liwat email - Mlebu - Tambah item kanthi jumlah ing kranjang - Kirim (priksa) - Pilih salesman

Q2. Kepiye cara mbayar?
A: Kita nampa Paypal / Western Union / TT, mohon informasi sawise sampeyan mbayar, banjur bisa ngatur bingkisan kanthi tepat wektu.

Q3. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Umume, sajrone 3-5 dina kerja sawise nampa pembayaran.

Q4. Apa aku njaluk conto kanggo nyoba kualitas dhisik?
A: Pesenan conto uga dihargai. Biasane, kita bisa nyedhiyakake conto yen wis nyedhiyakake, nanging pelanggan kudu mbayar biaya conto lan biaya kurir.

Q5. Apa aku bisa ijolan produk yen aku ora bisa kerja ing negara kita?
A: Ya, nanging kabeh barang sing dibalekake kudu ana ing kondisi asli, lan pelanggan kudu tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman bali.

Pengepakan & Pengiriman

Kita nggawa barang ing karton coklat, kabeh produk bakal dikemas sadurunge dikirim.
Kita bisa ngirim kanthi

kontak

Kita minangka perusahaan grosir profesional ing saindenging jagad kanthi pabrik dhewe sing ana ing China. We sumber ing

Produk Tukang Kunci kaya alat Tukang Kunci, Kosong Kunci, Alat Remote Fob, Alat Kunci lan Otomatis lsp. Nawakake banget

layanan pelanggan lan kredit sing andal yaiku prinsip lan Tujuan kita. Kita pengin kerja sama karo

pelanggan saka World Wide.










  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita