Pusat Produk

Kolektor DATA KD Gampang nglumpukake data saka mobil kanggo chip copy programmer kunci KD-X2

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kolektor DATA KD Gampang nglumpukake data saka mobil kanggo chip salinan

Ora prelu masang antena KD-X2 ing kumparan kontak maneh

3

Kepiye cara nggunakake Kolektor DATA KD? https://www.youtube.com/watch?v=beV-dP3HnLo&tdsourcetag=s_pctim_aiomsg

Disiapake: KD-X2, Telpon nganggo KD APP, Kolektor DATA KD, Tombol asli (Ora butuh batere), remote KD (Kanthi batere)

Langkah1: Bukak KD APP, lan sambungake Kolektor DATA KD karo KD-X2.

Step2: Pilih Fungsi Chip ing KD APP, lan lebokake tombol asli menyang antena KD-X2, ndeteksi lan decode chip asli.

Step3: Lebokake chip tombol asli ing cedhak koil pengapian, lan kumpulake data nganggo KD APP.

Langkah4: Lebokake tombol asli menyang antena KD-X2, banjur dekode.

Langkah5: Pilih Fungsi Liyane ing KD APP, lan lebokake KD menyang antena KD-X2, salin chip.

Proses pesenan

Registha akun liwat email - Mlebu - Tambah item kanthi jumlah ing kranjang - Kirim (priksa) - Pilih salesman

Layanan kita

1.Kami nyediakake macem-macem jinis kunci mobil, chip transponder, programer kunci, alat tukang kunci, lsp.
2. Sembarang takon bakal dijawab sajrone 24 jam. Yen ora ana sing mangsuli sampeyan kanthi online, tinggalake pesen.
3. Saben barang bakal dites sadurunge dikirim menyang pelanggan, sampeyan bisa uga nyoba nyoba kanggo nyoba kualitas uga.
4. Yen sampeyan duwe kuatir utawa kebingungan babagan produk, hubungi sampeyan, kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

FAQ

Q1. Kepiye cara entuk rega karo barang sing kasengsem?
A: Mangga tindakake langkah ing ngisor iki, sampeyan bakal nampa kuotasi.
Registha akun liwat email - Mlebu - Tambah item kanthi jumlah ing kranjang - Kirim (priksa) - Pilih salesman

Q2. Kepiye cara mbayar?
A: Kita nampa Paypal / Western Union / TT, mohon informasi sawise sampeyan mbayar, banjur bisa ngatur bingkisan kanthi tepat wektu.

Q3. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Umume, sajrone 3-5 dina kerja sawise nampa pembayaran.

Q4. Apa aku njaluk conto kanggo nyoba kualitas dhisik?
A: Pesenan conto uga dihargai. Biasane, kita bisa nyedhiyakake conto yen wis nyedhiyakake, nanging pelanggan kudu mbayar biaya conto lan biaya kurir.

Q5. Apa aku bisa ijolan produk yen aku ora bisa kerja ing negara kita?
A: Ya, nanging kabeh barang sing dibalekake kudu ana ing kondisi asli, lan pelanggan kudu tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman bali.

Pengepakan & Pengiriman

Kita nggawa barang ing karton coklat, kabeh produk bakal dikemas sadurunge dikirim.
Kita bisa ngirim kanthi

kontak

Kita minangka perusahaan grosir profesional ing saindenging jagad kanthi pabrik dhewe sing ana ing China. We sumber ing

Produk Tukang Kunci kaya alat Tukang Kunci, Kosong Kunci, Alat Remote Fob, Alat Kunci lan Otomatis lsp. Nawakake banget

layanan pelanggan lan kredit sing andal yaiku prinsip lan Tujuan kita. Kita pengin kerja sama karo

pelanggan saka World Wide.







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita