Pusat Produk

Tombol remot tombol 2/3 Kanggo 2014 Nissan X-Trail 433.92mhz anyar, chip: pcf7945M 4A

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kanggo tombol remot tombol Nissan 3 Kanggo X-Trail 433.92mhz anyar, chip: 7945M (4A)

 

Katrangan barang:

Kanggo Pamilik Mobil:

Cocog:
 
Kanggo Nissan X-Trail anyar
 
Keyblade kudu dipotong karo juru kunci.

Sampeyan kudu golek bakul mobil utawa juru kunci kanggo program.

 

Kanggo juru kunci: 

Iki remot lengkap karo papan sirkuit internal lan chip

Chip transponder: PCF7945M / 4A CHIP
 
Frekuensi: 433.92Mhz 
 
Tombol: 2 / 3Tombol
 
Cara Pemrograman kanggo Immobilizer: Diagnostik
 
Cara Pemrograman kanggo Immobilizer: Kanthi immobilizer kanthi otomatis

Kita nyedhiyakake kabeh jinis kunci mobil:

 

FOR BMW / FOR Acura / FOR Alfa / FOR Audi / FOR Benz / FOR BMW / FOR Buick / FOR Cadillac / FOR Chevrolet / FOR Holden / FOR Chrysler / FOR Citroen / FOR Ford / FOR Fiat / FOR GM / FOR Honda / FOR Hyundai / FOR Kia / FOR Landrover / FOR Lexus / FOR Mazda / FOR Maserati / FOR Mitsubishi / FOR Nissan / FOR opel / FOR peugeot / FOR Porsche / FOR Renault / FOR SAAB / FOR Subaru / FOR Suzuki / FOR Volvo / FOR Toyota / FOR VW

Proses pesenan

Registha akun liwat email - Mlebu - Tambah item kanthi jumlah ing kranjang - Kirim (priksa) - Pilih salesman

Layanan kita

1.Kami nyediakake macem-macem jinis kunci mobil, chip transponder, programer kunci, alat tukang kunci, lsp.
2. Sembarang takon bakal dijawab sajrone 24 jam. Yen ora ana sing mangsuli sampeyan kanthi online, tinggalake pesen.
3. Saben barang bakal dites sadurunge dikirim menyang pelanggan, sampeyan bisa uga nyoba nyoba kanggo nyoba kualitas uga.
4. Yen sampeyan duwe kuatir utawa kebingungan babagan produk, hubungi sampeyan, kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

FAQ

Q1. Kepiye cara entuk rega karo barang sing kasengsem?
A: Mangga tindakake langkah ing ngisor iki, sampeyan bakal nampa kuotasi.
Registha akun liwat email - Mlebu - Tambah item kanthi jumlah ing kranjang - Kirim (priksa) - Pilih salesman

Q2. Kepiye cara mbayar?
A: Kita nampa Paypal / Western Union / TT, mohon informasi sawise sampeyan mbayar, banjur bisa ngatur bingkisan kanthi tepat wektu.

Q3. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Umume, sajrone 3-5 dina kerja sawise nampa pembayaran.

Q4. Apa aku njaluk conto kanggo nyoba kualitas dhisik?
A: Pesenan conto uga dihargai. Biasane, kita bisa nyedhiyakake conto yen wis nyedhiyakake, nanging pelanggan kudu mbayar biaya conto lan biaya kurir.

Q5. Apa aku bisa ijolan produk yen aku ora bisa kerja ing negara kita?
A: Ya, nanging kabeh barang sing dibalekake kudu ana ing kondisi asli, lan pelanggan kudu tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman bali.

Pengepakan & Pengiriman

Kita nggawa barang ing karton coklat, kabeh produk bakal dikemas sadurunge dikirim.
Kita bisa ngirim kanthi

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita