Pusat Produk

Smart Car Key 4 tombol keyless remot tombol 434 MHz Hitag AES 4A chip kanggo renault megane 4 Keyless Key Key

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

kertu tanpa tombol kanggo Renault Megane IV kanthi chip PCF7953M 4 tombol -434mhz

Fitur: kunci mobil jarak jauh

desain: gaya mobil gaya

Bahan: abs + logam

Werna: nuduhake gambar

Tombol: 4 Tombol

agul-agul; ya

batere: iya

papan sirkuit; ya

Frekuensi: 433MHz

Bobot: 45g

Fitment:

Kanggo Renault Megane 4

Lan model liyane kanthi spesifikasi kunci kosong lan wadhah batere sing padha kaya ing ngisor iki ...

Fitur:

1. Barang kasebut minangka kunci jarak jauh DIY sing anyar. Frekuensi 434MHz, kanthi chip kosong ID4A.

2. Kuncine kalebu perumahan utama, papan sirkuit, chip lan batere. Tombol remot lengkap.

3. Sampeyan kudu program tombol lan ngethok agul-agul ing juru kunci otomotif sadurunge nggunakake.

Cathetan Penting:

1. Sampeyan kudu menyang toko lokal utawa toko Tukang Kunci kanggo ngethok tombol lan program ing mobil sampeyan, Tukang Kunci kudu ngisi luwih sithik

saka Dealer.

2.Pesthekake manawa tombol sampeyan cocog banget karo kita, yen sampeyan ora yakin, kirim foto kunci asli menyang kita

konfirmasi, kita bakal mbantu sampeyan tuku kunci sing bener.

Paket kalebu:

1xkey

Papan 1xCircuit

1xBattery

Proses pesenan

Registha akun liwat email - Mlebu - Tambah item kanthi jumlah ing kranjang - Kirim (priksa) - Pilih salesman

Layanan kita

1.Kami nyediakake macem-macem jinis kunci mobil, chip transponder, programer kunci, alat tukang kunci, lsp.
2. Sembarang takon bakal dijawab sajrone 24 jam. Yen ora ana sing mangsuli sampeyan kanthi online, tinggalake pesen.
3. Saben barang bakal dites sadurunge dikirim menyang pelanggan, sampeyan bisa uga nyoba nyoba kanggo nyoba kualitas uga.
4. Yen sampeyan duwe kuatir utawa kebingungan babagan produk, hubungi sampeyan, kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

FAQ

Q1. Kepiye cara entuk rega karo barang sing kasengsem?
A: Mangga tindakake langkah ing ngisor iki, sampeyan bakal nampa kuotasi.
Registha akun liwat email - Mlebu - Tambah item kanthi jumlah ing kranjang - Kirim (priksa) - Pilih salesman

Q2. Kepiye cara mbayar?
A: Kita nampa Paypal / Western Union / TT, mohon informasi sawise sampeyan mbayar, banjur bisa ngatur bingkisan kanthi tepat wektu.

Q3. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Umume, sajrone 3-5 dina kerja sawise nampa pembayaran.

Q4. Apa aku njaluk conto kanggo nyoba kualitas dhisik?
A: Pesenan conto uga dihargai. Biasane, kita bisa nyedhiyakake conto yen wis nyedhiyakake, nanging pelanggan kudu mbayar biaya conto lan biaya kurir.

Q5. Apa aku bisa ijolan produk yen aku ora bisa kerja ing negara kita?
A: Ya, nanging kabeh barang sing dibalekake kudu ana ing kondisi asli, lan pelanggan kudu tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman bali.

Pengepakan & Pengiriman

Kita nggawa barang ing karton coklat, kabeh produk bakal dikemas sadurunge dikirim.
Kita bisa ngirim kanthi







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita