Pusat Produk

BLUE warna 2/3 Tombol Remote Tombol 434mhz pcf7946 chip id46 Kanggo Fiat Punto Ducato Stilo Panda

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Tombol Flip mobil FOB 2/3 Tombol BIRU / Kunci Remote Hitam 434mhz chip PC4679 id46 Kanggo Fiat Punto Ducato Stilo Panda

 

gaya 1:

Tombol remot tombol Fiat Delphi BSI 2 Kanthi Chip PCF7946AT lan 433.92Mhz
Transponder: ID46 - PCF7946 Philips Crypto 2 / Hitag2
(Biru) Minangka Model:
(Sistem Delphi BSI)
FIAT: Fiorino
Peugeot: Bipper
WARGA: Nemo

 

gaya 2:

Tombol remot tombol Fiat Delphi BSI 3 Kanthi Chip PCF7946AT lan 433.92Mhz
Transponder: ID46 - PCF7946 Philips Crypto 2 / Hitag2
(Biru) Minangka Model:
(Sistem Delphi BSI)
FIAT: Fiorino
Peugeot: Bipper
WARGA: Nemo

 

Fitment:
Kanggo FIAT Punto
Kanggo FIAT Stilo
Kanggo Idea FIAT
Kanggo FIAT Ducato
Kanggo FIAT Panda
Kanggo FIAT Doblo
Kanggo FIAT Bravo

pcf7941: kanggo Fiat Panda 2007-2012 

PCF7946: kanggo Delphi BSI
Qubo (2007 - 2014)
Fiorino (2007 - 2014)
Panda
Panda EVO

Lan liyane…

 

1 - Iki kanggo sampeyan ngganti Kunci Remote sing wis rusak utawa rusak. Tombol Remote Remote Anyar sing cocog Kanggo tombol Fiat.

2 - Panggantos paling apik kanggo kunci sing rusak utawa rusak, utawa cocog kanggo tombol tambahan.

3 - Frekuensi remot kontrol 433 MHz。

4 - Sampeyan kudu program tombol lan ngethok agul-agul ing juru kunci otomotif sadurunge nggunakake.

5 - Sampeyan kudu ngethok agul-agul kunci lan program supaya cocog karo mobil sampeyan ing toko tukang kunci otomotif Resmi. Umume juru kunci saiki nyedhiyakake layanan kasebut, lan ngisi biaya luwih murah tinimbang dealer.

 

Kita nyedhiyakake kabeh jinis kunci mobil:

FOR BMW / FOR Acura / FOR Alfa / FOR Audi / FOR Benz / FOR BMW / FOR Buick / FOR Cadillac / FOR Chevrolet / FOR Holden / FOR Chrysler / FOR Citroen / FOR Ford / FOR Fiat / FOR GM / FOR Honda / FOR Hyundai / FOR Kia / FOR Landrover / FOR Lexus / FOR Mazda / FOR Maserati / FOR Mitsubishi / FOR Nissan / FOR opel / FOR peugeot / FOR Porsche / FOR Renault / FOR SAAB / FOR Subaru / FOR Suzuki / FOR Volvo / FOR Toyota / FOR VW

 

Proses pesenan

Registha akun liwat email - Mlebu - Tambah item kanthi jumlah ing kranjang - Kirim (priksa) - Pilih salesman

Layanan kita

1.Kami nyediakake macem-macem jinis kunci mobil, chip transponder, programer kunci, alat tukang kunci, lsp.
2. Sembarang takon bakal dijawab sajrone 24 jam. Yen ora ana sing mangsuli sampeyan kanthi online, tinggalake pesen.
3. Saben barang bakal dites sadurunge dikirim menyang pelanggan, sampeyan bisa uga nyoba nyoba kanggo nyoba kualitas uga.
4. Yen sampeyan duwe kuatir utawa kebingungan babagan produk, hubungi sampeyan, kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

FAQ

Q1. Kepiye cara entuk rega karo barang sing kasengsem?
A: Mangga tindakake langkah ing ngisor iki, sampeyan bakal nampa kuotasi.
Registha akun liwat email - Mlebu - Tambah item kanthi jumlah ing kranjang - Kirim (priksa) - Pilih salesman

Q2. Kepiye cara mbayar?
A: Kita nampa Paypal / Western Union / TT, mohon informasi sawise sampeyan mbayar, banjur bisa ngatur bingkisan kanthi tepat wektu.

Q3. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Umume, sajrone 3-5 dina kerja sawise nampa pembayaran.

Q4. Apa aku njaluk conto kanggo nyoba kualitas dhisik?
A: Pesenan conto uga dihargai. Biasane, kita bisa nyedhiyakake conto yen wis nyedhiyakake, nanging pelanggan kudu mbayar biaya conto lan biaya kurir.

Q5. Apa aku bisa ijolan produk yen aku ora bisa kerja ing negara kita?
A: Ya, nanging kabeh barang sing dibalekake kudu ana ing kondisi asli, lan pelanggan kudu tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman bali.

Pengepakan & Pengiriman

Kita nggawa barang ing karton coklat, kabeh produk bakal dikemas sadurunge dikirim.
Kita bisa ngirim kanthi

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita