Pusat Produk

PROFIL FAKTOR

Wilongda Technology Co., Ltd dununge ing shenzhen, China.

We are Supplier & Pabrik profesional OEM lan sawise-mobil mobil lengkap tombol & remote, chip transponder lan aksesoris gegandhengan.

TIM KAMI

Minangka aset inti perusahaan, tim kami kasusun saka manajer profesional, insinyur, desainer, veteran industri lan salesman luar biasa. Kita usaha kanggo nawakake saben anggota tim platform paling apik kanggo pengembangan karir. Kanthi "Kualitas minangka sing pertama, Kejujuran minangka basis, layanan penjualan rafter sing apik nggawe pasar mbesuk" minangka filosofi inti, kepuasan sampeyan minangka pengejaran sing tanpa wates.

Kita kanthi tulus ngarep-arep nggawe kerjasama jangka panjang karo sampeyan.