Pusat Produk

Babagan Kita

Wilongda Technology Co., Ltd. minangka produsen macem-macem bagean sawise pasar pengganti, kosong tombol otomatis, tombol transponder, remot kontrol. Sing isine luwih saka 60 merek kendaraan utama sing dilengkapi Audi, BMW, Mercedes, Volks Wagen, Renault, Peugeot , Citroen, Fiat, Ford .... produk sing didol menyang saindenging jagad, utamane kanggo Amerika Serikat, Eropa, Amerika Selatan lsp, welcome mitra OEM lan ODM kanggo gabung karo kita.

● Dijamin Kualitas.

● Cocokake Jadwal sampeyan.

● Nggarap Anggaran.

Napa PILIH KAMI

"Kualitas urip kita, layanan dadi nyawa kita!" minangka kapercayan saka layanan kita. Adhedhasar teknologi canggih, kerja tim lan profesionalisme, kita uga ngontrol biaya liwat manajemen canggih, saengga bisa nyedhiyakake produk berkualitas uga rega sing cukup. Kita yakuwi nawakake layanan sing paling dipercaya lan profesional kanggo para klien mulya ing saindenging jagad.

Wilongda Technology Co, Ltd ngupayakake kabijakan bisnis "Kualitas luwih penting, layanan ndadekake masa depan", lan ngupayakake pengembangan teknologi lan teknologi kelas kapisan. Liwat perbaikan manajemen perusahaan kanthi terus-terusan lan upaya sing ora bisa ditindakake kanggo ngupayakake nggawe hubungan kerja sama jangka panjang, kanthi tulus nyedhiyakake produk lan layanan kanggo para pelanggan. Kita bakal terus ngembangake lan ngasilake produk sing luwih akeh kanggo pelanggan sing ngurmati kualitas lan citra merek.
Kanthi pangembangan industri kunci mobil kanthi cepet, kita bakal ngetutake perkembangan teknologi tampilan canggih ing jagad, dadi realistis lan inovatif, lan terus nambah!
Pelanggan olèh takon lan pesen produk.
(Tujuan perusahaan:
Nyedhiyakake produk berkualitas tinggi lan nglatih karyawan sing berkualitas.
Mimpin pangembangan industri LCD lan dadi kunci mobil kelas pertama! )
(Semangat perusahaan:
--- Berorientasi wong, golek kebenaran saka kasunyatan, nyengkuyung inovasi, lan terus-terusan ngungkuli)
(Filsafat bisnis: --- Kualitas tinggi, inovasi, integritas, ketat
Kualitas tinggi: nyedhiyakake produk berkualitas lan layanan teknis
Inovasi: Aplikasi teknologi anyar lan nggawe produk lan teknologi anyar sing terus-terusan
Integritas: Perusahaan minangka dhasar pangembangan perusahaan. Tanpa integritas, ora ana apa-apa
Kuat: Kuwat banget nuntut awake dhewe, nangani hubungan pelanggan kanthi tliti, lan nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing berkualitas lan layanan teknis