Pusat Produk

433MHz 4D63 4D60 3 Tombol Flip Fold Remote Control Key kanggo Ford Fusion Fokus Mondeo Fiesta Galaxy Fob HU101 Blade

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

 

433MHz 4D63 4D60 3 Tombol Flip Fold Remote Control Key kanggo Ford Fusion Fokus Mondeo Fiesta Galaxy Fob HU101 Blade

 

 

Kondisi: 100% Anyar

Werna: Ireng

Tombol: 3 Tombol (Kunci / Mbukak kunci / Batang)

Kunci Kosong: Ya (HU101 Blade)

Frekuensi: 315MHz nganti 433MHZ / 433MHz nganti 315MHz

Chip Transponder: ID63 40 bit, ID63 80bit

Papan Elektronik: Ya

Batere: ORA

Fitment:

Kanggo Fokus 2005-2010
Kanggo Mondeo 2007-2010
Kanggo Fiesta 2009-2010
Kanggo Galaxy 2006-2010
Kanggo C Max 2003 2010
Kanggo S Max 2006-2010

Lan model liyane kanthi spesifikasi kunci kosong lan wadhah batere sing padha kaya ing ngisor iki ...

Cathetan Penting:

Mangga Priksa lan priksa manawa remot nggunakake pemancar lan chip sing padha karo Barang Kami sadurunge tuku.

Gambar: Gambar iki produk asli. Bandingake Kunci Mobil sampeyan, priksa manawa barang sampeyan padha karo produk sadurunge tuku.

Kita nyedhiyakake kabeh jinis kunci mobil:

FOR BMW / FOR Acura / FOR Alfa / FOR Audi / FOR Benz / FOR BMW / FOR Buick / FOR Cadillac / FOR Chevrolet / FOR Holden / FOR Chrysler / FOR Citroen / FOR Ford / FOR Fiat / FOR GM / FOR Honda / FOR Hyundai / FOR Kia / FOR Landrover / FOR Lexus / FOR Mazda / FOR Maserati / FOR Mitsubishi / FOR Nissan / FOR opel / FOR peugeot / FOR Porsche / FOR Renault / FOR SAAB / FOR Subaru / FOR Suzuki / FOR Volvo / FOR Toyota / FOR VW

 

Proses pesenan

Registha akun liwat email - Mlebu - Tambah item kanthi jumlah ing kranjang - Kirim (priksa) - Pilih salesman

Layanan kita

1.Kami nyediakake macem-macem jinis kunci mobil, chip transponder, programer kunci, alat tukang kunci, lsp.
2. Sembarang takon bakal dijawab sajrone 24 jam. Yen ora ana sing mangsuli sampeyan kanthi online, tinggalake pesen.
3. Saben barang bakal dites sadurunge dikirim menyang pelanggan, sampeyan bisa uga nyoba nyoba kanggo nyoba kualitas uga.
4. Yen sampeyan duwe kuatir utawa kebingungan babagan produk, hubungi sampeyan, kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

FAQ

Q1. Kepiye cara entuk rega karo barang sing kasengsem?
A: Mangga tindakake langkah ing ngisor iki, sampeyan bakal nampa kuotasi.
Registha akun liwat email - Mlebu - Tambah item kanthi jumlah ing kranjang - Kirim (priksa) - Pilih salesman

Q2. Kepiye cara mbayar?
A: Kita nampa Paypal / Western Union / TT, mohon informasi sawise sampeyan mbayar, banjur bisa ngatur bingkisan kanthi tepat wektu.

Q3. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Umume, sajrone 3-5 dina kerja sawise nampa pembayaran.

Q4. Apa aku njaluk conto kanggo nyoba kualitas dhisik?
A: Pesenan conto uga dihargai. Biasane, kita bisa nyedhiyakake conto yen wis nyedhiyakake, nanging pelanggan kudu mbayar biaya conto lan biaya kurir.

Q5. Apa aku bisa ijolan produk yen aku ora bisa kerja ing negara kita?
A: Ya, nanging kabeh barang sing dibalekake kudu ana ing kondisi asli, lan pelanggan kudu tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman bali.

Pengepakan & Pengiriman

Kita nggawa barang ing karton coklat, kabeh produk bakal dikemas sadurunge dikirim.
Kita bisa ngirim kanthi

 






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita