Pusat Produk

3 Tombol tombol remot biru Remote Kunci Mobil Jauh 434MHz 4D63 Chip ID63 Kanggo tombol remot biru Transit Ford (sawise pasar)

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

3 Tombol tombol remot biru Remote Kunci Mobil Jauh 434MHz 4D63 Chip ID63 Kanggo tombol remot biru Transit Ford (sawise pasar)

Jinis Transponder: ID63 6F

Frekuensi Operasi: 433,9 Mhz

Profil Utama: FO21

 

 Cocog kanggo kendaraan ing ngisor iki 

 Transit WM VM 2006-2014

 

Tombol iki lengkap karo chip transponder / elektronik. Bisa disedhiyakake kosong,

Cut menyang nomer tombol utawa potong foto sing cetha.

Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan nglereni, waca bagean 'ngethok kunci' ing ngisor iki.

Remote iki bakal cocog karo seri VM F * ord Transit wiwit tanggal 09/2006. Nomer Part - 6C1T15K601AG.

 

Remotes bisa digunakake ing 433MHZ, dilengkapi F * ord TX / CR ID63 6F Transponder lan Uncut agul-agul SFO21AP.

Kita nyedhiyakake kabeh jinis kunci mobil:

FOR BMW / FOR Acura / FOR Alfa / FOR Audi / FOR Benz / FOR BMW / FOR Buick / FOR Cadillac / FOR Chevrolet / FOR Holden / FOR Chrysler / FOR Citroen / FOR Ford / FOR Fiat / FOR GM / FOR Honda / FOR Hyundai / FOR Kia / FOR Landrover / FOR Lexus / FOR Mazda / FOR Maserati / FOR Mitsubishi / FOR Nissan / FOR opel / FOR peugeot / FOR Porsche / FOR Renault / FOR SAAB / FOR Subaru / FOR Suzuki / FOR Volvo / FOR Toyota / FOR VW

 

Proses pesenan

Registha akun liwat email - Mlebu - Tambah item kanthi jumlah ing kranjang - Kirim (priksa) - Pilih salesman

Layanan kita

1.Kami nyediakake macem-macem jinis kunci mobil, chip transponder, programer kunci, alat tukang kunci, lsp.
2. Sembarang takon bakal dijawab sajrone 24 jam. Yen ora ana sing mangsuli sampeyan kanthi online, tinggalake pesen.
3. Saben barang bakal dites sadurunge dikirim menyang pelanggan, sampeyan bisa uga nyoba nyoba kanggo nyoba kualitas uga.
4. Yen sampeyan duwe kuatir utawa kebingungan babagan produk, hubungi sampeyan, kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

FAQ

Q1. Kepiye cara entuk rega karo barang sing kasengsem?
A: Mangga tindakake langkah ing ngisor iki, sampeyan bakal nampa kuotasi.
Registha akun liwat email - Mlebu - Tambah item kanthi jumlah ing kranjang - Kirim (priksa) - Pilih salesman

Q2. Kepiye cara mbayar?
A: Kita nampa Paypal / Western Union / TT, mohon informasi sawise sampeyan mbayar, banjur bisa ngatur bingkisan kanthi tepat wektu.

Q3. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Umume, sajrone 3-5 dina kerja sawise nampa pembayaran.

Q4. Apa aku njaluk conto kanggo nyoba kualitas dhisik?
A: Pesenan conto uga dihargai. Biasane, kita bisa nyedhiyakake conto yen wis nyedhiyakake, nanging pelanggan kudu mbayar biaya conto lan biaya kurir.

Q5. Apa aku bisa ijolan produk yen aku ora bisa kerja ing negara kita?
A: Ya, nanging kabeh barang sing dibalekake kudu ana ing kondisi asli, lan pelanggan kudu tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman bali.

Pengepakan & Pengiriman

Kita nggawa barang ing karton coklat, kabeh produk bakal dikemas sadurunge dikirim.
Kita bisa ngirim kanthi

 







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK